Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

18.04.2024

Конкурс «Кращий за майбутньою професією» і благодійний аукціон

Поєднання практики і благодійності – в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР відбувся конкурс «Кращий за майбутньою професією» на третьому курсі ОПП Лікувальна справа разом з благодійним аукціоном зі збору коштів на ЗСУ.

Організатором такого конкурсу виступив викладач хірургічних дисциплін Петро Годованець, він був і ведучим заходу. Відповідно основний акцент – виконання практичних навичок з хірургії.

За звання кращих змагалися три команди майбутніх фельдшерів, у кожній – по четверо здобувачів освіти. Їм довелося пройти чотири конкурсні випробування, де оцінювалися правильність та швидкість виконання завдань. Журі з викладачів хірургії було вимогливим, але справедливим.

За кожну команду щиро вболівали однокурсники, яких зібралося багато – більше сотні. А поки команди готувалися до чергового випробування, у перервах між конкурсами проходив аукціон-розіграш лотів, на якому було зібрано 4300 гривень.

З ініціативою проведення такого благодійного аукціону зі збору коштів на ЗСУ виступили голова студради ІФМФК Тетяна Мандзюк та спілка студентів, батьки яких сьогодні воюють у лавах Збройних сил України або загинули на російсько-українській війні. Саме за рішенням цих студентів буде визначено підрозділ, для якого передадуть ці кошти.