Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

22.04.2024

На Прикарпатті розпочалася III Міжнародна медична місія «Face the Future Ukraine»

Кращі канадські та американські реконструктивні хірурги й медичні сестри вчетверте прибули до Івано-Франківська. Тут вони разом із українськими лікарями проведуть ряд реконструктивних операцій на обличчі та шиї пораненим військовим і цивільним та поділяться своїми знаннями під час симпозіумів.

Загалом планують провести 30 хірургічних втручань пацієнтам із тяжкими мінно-вибуховими пораненнями обличчя та шиї. Також у межах місії вперше будуть проведені реконструктивні операції молочної залози та навчання для онкологів.

У програмі братимуть участь 15 пластичних хірургів зі США та Канади. Оперуватимуть пацієнтів безплатно.

Гуманітарна програма створена у співпраці організацій Face The Future Foundation, Razom for Ukraine, Still Strong у партнерстві з Пацієнти України, проєктом Реабілітація травм війни, Українська асоціація ендоскопічної хірургії голови та шиї, КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради, Healing the Children, Umana, за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні, Івано-Франківська обласна державна адміністрація, компаній Метінвест, Materialise, Yellowblue Force Foundation, Transmed.

Зазначимо, що під час минулих місій було прооперовано 60 наших пацієнтів. А українські лікарі мали можливість навчатися, переймати кращі практики та впроваджувати їх у своїх операційних.