Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

29.04.2024

Відзначення Дня охорони праці в обласному клінічному центрі ЕМД та МК

28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці (відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 р. № 685/2006 «Про День охорони праці»). В закладах охорони здоров’я області відбулися різноманітні заходи, приурочені до такої календарної дати.

26 квітня відбулося зібрання колективу КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» для відзначення Дня охорони праці.

На зборах обговорили питання змін у законодавстві, що стосуються безпечної праці людей, профілактику травматизму та інші питання з охорони праці.

Про них розповіли запрошені учасники заходу – заступник начальника відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Василь Соф’як, головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Сергій Кернякевич та експертка з умов праці Івано-Франківської обласної профспілки працівників охорони здоров’я України Ольга Кроленко.

Під час засідання відбулося урочисте нагородження дітей працівників екстреної медичної допомоги, які взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей-2024», ініційованому Івано-Франківською обласною організацією профспілки охорони здоров’я України.

Серед нагороджених – за зайняте ІІ місце Григорій Костюк, син працівника Рожнятіської підстанції Е(Ш)МД Любові Костюк.

Мета конкурсу – популяризація питань охорони праці, привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, виховання високої культури безпеки праці серед молоді.

З нагоди Дня охорони праці та за багаторічний внесок у розвиток служби охорони праці грамотами від генерального директора КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» Мирона Матейка, а також подяками від Профспілки працівників охорони здоров’я були нагороджені інженери з охорони праці КНП «ОКЦЕМД та МК ІФОР» Юрій Ржевський, Івано-Франківської СЕ(Ш)МД Ліда Пижук та Калуської СЕ(Ш)МД Наталія Грицюк.