Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

21.06.2019

Турнір з міні-футболу пам’яті загиблого в АТО лікаря Ярослава Чомка

Третій турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті загиблого в АТО лікаря Ярослава Чомк, відбувся на футбольному полі спорткомплексу національного медичного університету за підтримки обласного комітету профспілки працівників охорони здоров’я України.

В турнірі взяло участь 6 команд. Переможцем змагань стала команда комунального закладу «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Друге місце посіла команда національного медичного університету, на третьому місці – команда єпархії української греко-католицької церкви.

Команда ветеранів АТО посіла четверте місце.

Дві інші команди – команда Національної гвардії України та команда військових льотчиків «Авіатор» зайняли відповідно п’яте та шосте місця.

Перед початком турніру отці-капелани благословили захід і спільною молитвою вшанували пам’ять загиблих.

Після закінчення турніру батько Ярослава Степан Степанович Чомко – голова Івано-Франківської спілки родин загиблих, померлих та зниклих безвісти в зоні АТО – вручив всім командам подяки за участь в турнірі, а призерам – пам’ятні медалі та кубок переможцю. Він також висловив вдячність за підтримку родин загиблих учасників АТО/ООС та гідне вшанування Героїв.