Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

11.07.2019

Президія обкому профспілки

На президії обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, яка відбулася 10 липня, розглянуто п’ять важливих питань: «Про стан реформування галузі охорони здоров’я області та соціально-економічний захист працюючих в умовах проведення реформ», «Стан виплати заробітної плати в закладах охорони здоров’я області», «Про проєкт примірного колективного договору для комунальних неприбуткових підприємств вторинного та третинного рівня», «Про підсумки проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці в закладах охорони здоров’я області та аналіз стану травматизму», «Про проведення звітів і виборів в Профспілці працівників охорони здоров’я України».

З перших двох питань з доповіддю виступила голова обкому профспілки Наталія Бирчак. При цьому основну увагу було звернуто на захист прав працівників галузі, мінімізацію негативних наслідків реформування охорони здоров’я.

З усіх питань ухвалені відповідні рішення.

Підготовлені і будуть направлені листи головам районних держадміністрацій, головам районних рад та головним лікарям закладів охорони здоров’я, що знаходяться в процесі перетворення в комунальні некомерційні підприємства, «Про дотримання норм Конституції України та положень трудового кодексу».