Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

11.09.2019

Звання "Зразковий художній колектив" – у двох творчих колективів «Плацебо» та «Cantemus» Івано-Франківського базового медичного коледжу

Студентському театру «Плацебо» (керівник – Вихованець Юрій Володимирович, артист драми) Івано-Франківського базового медичного коледжу наказом Міністерства освіти і науки України присвоєне почесне звання «Зразковий художній колектив».

А театр пісні «Cantemus» коледжу підтвердив таке ж звання «Зразковий художній колектив». Створений в 2008 році, театр пісні «Cantemus» (керівник – Кушнір Ганна Сергіївна) все частіше дивує журі та глядачів своїми неперевершеними номерами, що підтверджується численними творчими перемогами як в області, так і в Україні.

Зазначимо, що почесне звання «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив» присвоюється (підтверджується) творчим колективам, що мають почесне звання «Зразковий художній колектив» та плідно працюють понад 10 років, за високий художній рівень майстерності, вагомий внесок у справу, поширення та примноження надбань національної культури, значні досягнення на Всеукраїнських та Міжнародних мистецьких заходах.

Вітаємо керівників і вихованців творчих колективів «Плацебо» та «Cantemus» та бажаємо натхнення, творчих злетів і перемог!