Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

20.05.2020

Rh-апарат для Галицької лікарні придбано за кошти місцевих бюджетів

Галицька районна лікарня отримала довгоочікуваний рентгенівський апарат. Його закуплено за спільні кошти районного бюджету, Галицької міської ради та Бовшівської сільської ради.

Про необхідність придбання нового рентгену говорилося дуже давно. Тим часом галичанам доводилося долати відстань у майже два кілометри від нового до старого приміщення лікарні, щоб зробити знімок на старенькому рентгенівському апараті, який працював ще з 60-70-х років минулого століття. Новий апарат встановлять спеціалісти і виконають пусконалагоджувальні роботи. Зараз проводиться ремонт приміщення.

За словами генерального директора КНП «Галицька лікарня» Володимира Крупи, це важлива подія для районної лікарні. Також ремонтуватимуть апарат, який вже був в новому приміщенні лікарні, але вийшов з ладу і не працює. Старий апарат вже «віджив своє», і його буде невдовзі демонтовано з колишнього приміщення лікарні.

В Галицькій районній лікарні планують всі підрозділи перенести в одне місце. Так, з приміщень старої лікарні вже перенесено лікарську кухню. Тепер їжу для пацієнтів готують в приміщенні нової лікарні. Цим, на умовах аутсорсингу, займається галицький підприємець Олег Мельничук.

У планах на цей рік – перенесення в нове приміщення бактеріологічної лабораторії.