Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

22.05.2020

Віртуальні зустрічі студентів ІФБМК зі спортсменами-олімпійцями

Своєрідно відзначили День вишиванки студенти Івано-Франківського базового медичного коледжу. Вони підтримали Всеукраїнську акцію «Одягни вишиванку» та вдягли українське вбрання на заняття з фізичного виховання.

За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області викладач фізичного виховання Тетяна Влашин організувала низку зустрічей з видатними спортсменами Прикарпаття: майстром спорту міжнародного класу з легкої атлетики, рекордсменкою України, срібною призеркою молодіжного чемпіонату Європи, переможцем Кубку Європи, фіналісткою XXVIII (Афіни, 2004 р.) та учасницею XXVII (Сідней, 2000 р.) і XXIХ (Пекін, 2008 р.) літніх Олімпійських ігор Тетяною Ляхович, заслуженим майстром спорту України зі спортивної гімнастики, членом Національної збірної команди України зі спортивної гімнастики 2003-2010 р., переможцем Олімпійського молодіжного фестивалю, фіналісткою XXIX Олімпійських ігор у вправах на брусах (Китай, м. Пекін), тренером II категорії зі спортивної гімнастики, суддею національної категорії зі спортивної гімнастики Дарією Згобою, майстром спорту міжнародного класу з легкої атлетики, чемпіонкою молодіжного чемпіонату Європи в естафеті 4х100 м, учасницею XXVIII (Афіни, 2004 р.) та XXIХ (Пекін, 2008 р.) літніх Олімпійських ігор, чемпіонкою та рекордсменкою Європи серед поліцейських, старшим судовим експертом дактилоскопічних досліджень науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Іриною Шепетюк та кандидатом у майстри спорту України з легкої атлетики, засновником гурту, авторем пісень, фронтменом гурту «Цвіт кульбаби» Василем Марущаком.

Від гостей студенти отримали поради, як підтримувати спортивну форму в умовах карантину, як розвивати здібності, як поєднувати навчання і спорт.

Також студенти стали учасниками вебінару, який проводило відділення НОК України в Івано-Франківській області. Було реалізовано модуль «Олімпійські та людські цінності» Всеукраїнського проекту НОК України - OlympicLab. Гостями лекторію були прикарпатські спортсмени-олімпійці Тетяна Ляхович, Ірина Шепетюк, Надія Діденко, голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін, голова комісії «Осередки НОК України» Володимир Ковальов, представники регіональних осередків НОК України в Тернопільській, Черкаській та Закарпатській областях.