Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

21.10.2020

В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі відбувся І етап обласного конкурсу поезії

Традиційно напередодні Дня української мови та писемності проводиться обласний конкурс поезії серед закладів фахової передвищої освіти. Його мета – популяризація українського поетичного слова, розвиток художнього смаку студентів, пізнання, осмислення краси художнього слова, удосконалення мистецтва живого мовлення, залучення студентської молоді до книги як джерела знань, глибоке вивчення культури рідного краю, виявлення обдарованої молоді.

20 жовтня в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі відбувся І етап конкурсу. Через пандемію коронавірусу і знаходження Івано-Франківська в червоній зоні карантину його довелося проводити у дистанційному форматі на платформі Zoom.

У першому етапі конкурсу взяли участь 12 студентів спеціалізацій «Сестринська справа», «Лікувальна справа». Вони читали уривки з літературних творів різних жанрів світової та вітчизняної класики. Конкурс проходив у двох номінаціях: «Громадянська лірика» та «Інтимна лірика», тривалість виступу не перевищувала 3 хв. Студенти показали високий рівень виконавської майстерності, естетику зовнішнього вигляду та сценічну культуру.

Переможцями першого етапу обласного конкурсу поезії стали Юлія Ковальчук (номінація «Громадянська лірика») та Христина Яворська (номінація «Інтимна лірика»).

Бажаємо студентам коледжу успішного виступу у ІІ етапі конкурсу.

Нагадаємо, в минулому році представниця ІФМФК Ангеліна Осадчук стала переможцем другого етапу обласного конкурсу поезії в номінації «Патріотика».