Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

19.02.2021

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Колектив КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» долучився до акції вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні «Ангели пам’яті».

Як йдеться в дописі на сайті лікувального закладу, «Вони були звичайними людьми, жили, мріяли і віддали свої життя… Нехай дотик їхніх Крил до наших приспаних душ пробуджує зі сплячки і зневіри. І оживить наше усвідомлення великого покликання до Свободи, до Правди, до Гідності та Відповідальності! Добра і світла пам’ять… Герої не вмирають!».

Зворушливо читати ці рядки або бачити на світлинах, як працівники обласного клінічного центру ЕМД та МК тримають в руках білих ангеликів або як прикріпили їх до червоної форми лікарів, фельдшерів, водіїв швидкої допомоги.

Тиху акцію «Ангели пам’яті» зініціювала мистецька агенція «Територія А» та її співзасновниця співачка Анжеліка Рудницька. На згадку про загиблих під час Революції Гідності проводиться вона в різних містах України, а також в інших країнах.