Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

22.02.2021

На Прикарпатті встановлюють карантинні блокпости

Через зростання захворюваності на COVID-19 на Івано-Франківщині встановлюють карантинні блокпости і запроваджують особливий режим в’їзду та виїзду з області. Таке рішення було ухвалене на позачерговому засіданні регіональної комісії ТЕБ і НС для обмеження поширення коронавірусної хвороби.

Загалом це 16 карантинних пунктів, де нестимуть службу поліцейські спільно з медиками, рятувальниками та військовослужбовцями Національної гвардії.

5 блокпостів працюватимуть у цілодобовому режимі: в Івано-Франківську – на автошляху Н-10 (Калуське шосе) біля АЗС, на автошляху Н-09 (вул. Галицька) біля ресторану «Лелеч» та у селі Черніїв. У Надвірнянському районі блокпости виставляють у селищі Делятин та у селі Яблуниця.

Ще 11 пунктів працюватимуть з 06:00 по 21:00: в с. Драгомирчани, в Івано-Франківську на вул. Тисменицька, в селах Отинія, Іванівці, Мишин, Турка, Корнич, Гвіздець Коломийського району, в селах Грохолин ліс, Цуцилів, смт. Ворохта Надвірнянського району.

У разі виявлення ознак захворювання людей спрямовуватимуть до медичних закладів.

Понад 30 студентів Івано-Франківського національного медичного університету працюють на контрольно-пропускних пунктах Прикарпаття. З таким проханням до вишу звернулися з обласної держадміністрації. Всі студенти працюють на добровільних засадах і за власною згодою. Це студенти від 4 курсу і старші та лікарі-інтерни.