Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

26.02.2021

На Прикарпатті посилений карантин «червоної зони»

З 26 лютого на території Прикарпаття починає діяти посилений карантин «червоної зони».

Таке рішення ухвалено на позачерговому засіданні регіональної комісії з техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Посилені карантинні заходи передбачають:

- Призупинення регулярних і нерегулярних пасажирських перевезень на приміських та міжміських автобусних маршрутах, які не виходять за межі області, приміському залізничному сполученні, міському автомобільному та електротранспорті у міському сполученні, крім перевезення:

1) легковими авто, якщо кількість пасажирів, включно з водієм, становить понад п'ять людей (не враховуються діти до 14 років).

2) службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ можуть здійснювати перевезення за умов забезпечення водіїв та пасажирів засобами індивідуального захисту в межах визначених місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менш як за два дні органи поліції.

- Призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної освіти.

- Освітній процес у закладах загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти відбуватиметься із використанням технологій дистанційного навчання.

- Рекомендоване на період дії карантину застосування за можливості гнучкого режиму робочого часу (різний час початку і закінчення роботи, дистанційна робота, позмінна робота).

Населення області інформуватимуть щодо обов’язкового дотримання карантинних вимог та обмежень і встановлення обмеження в’їзду на територію області.