Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

02.03.2021

Перемога на конкурсі «Пісенний вернісаж»

Успішно виступили на обласному конкурсі солістів «Пісенний вернісаж» серед студентів закладів фахової передвищої освіти студентки Івано-Франківського базового медичного коледжу (Івано-Франківського медичного фахового коледжу) Марина Доровських, Христина Семенюк та Зоряна Грушецька.

Загалом у другому етапі конкурсу взяло участь 30 студентів із 16 коледжів. Вони змагалися у трьох номінаціях: «Українська популярна музика», «Народна пісня» та «Світовий хіт». Найбільше виконавців, а відповідно і найбільша конкуренція була в номінації «Українська популярна музика». І саме тут перше місце посіла студентка IV курсу спеціалізації «Сестринська справа» ІФБМК Марина Доровських. Вона виконала пісню «Молитва». В минулому році Марина теж здобула перемогу в конкурсі «Пісенний вернісаж» у номінації «Народна пісня».

Ще п’ятьом учасникам конкурсу оголошено подяки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації. Серед них і студентка IV курсу спеціалізації «Сестринська справа» Христина Семенюк. Відзначено також заступників директорів з виховної роботи та керівників гуртків, які підготували переможців конкурсу, зокрема заступницю директора з виховної роботи ІФБМК Наталію Мальованчук.

Обласний конкурс солістів «Пісенний вернісаж» проводить департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації задля популяризації сучасної української пісні, підтримки та розвитку вокального мистецтва, удосконалення виконавської майстерності, розширення репертуарного кругозору учасників конкурсу, налагодження творчих контактів між керівниками вокальних колективів, виховання високої духовності та культури в молодіжному середовищі, змістовного проведення дозвілля молоді. І хоч довелося цьогоріч проводити конкурс дистанційно, він показав, що серед студентів закладів фахової передвищої освіти, незалежно від майбутнього фаху, багато талановитих юнаків і дівчат. В попередні роки студентки ІФБМК теж здобували перемогу у конкурсі «Пісенний вернісаж».