Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

02.03.2021

Перемога на чемпіонаті України з гирьового спорту

На чемпіонаті України з гирьового спорту серед студентів, який відбувся у Борисполі на Київщині, двоє студентів Івано-Франківського національного медичного університету стали переможцями.

Студент шостого курсу Олександр Шваб виконував підйом двох гир вагою 24 кг довгим циклом протягом 10 хвилин. Він зробив 81 підйом і став чемпіоном України. Зазначимо, що цьогорічний чемпіонат України серед студентів став для Олександра вже шостим. Перемігши цього року, він став п’ятиразовим чемпіоном України серед студентів!

Студентка третього курсу Софія Обаль виконувала вправу ривок однієї гирі вагою 16 кг протягом 10 хвилин. Її результат — 150 підйомів — став наразі особистим рекордом.

Тренер університетської збірної команди заслужений майстер спорту України, старший викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання Роман Михальчук.

Тим часом на кафедрі продовжують покращувати матеріально-технічну базу. Так, нещодавно за кошти профспілки працівників університету сюди закупили 20 новеньких гімнастичних матів. За словами завідувача курсу фізвиховання Володимира Левка, нових матів в університеті не бачили вже понад 20 років, а це придбання дозволить відновити гімнастичну ділянку в головному спортзалі для міні-футболу.