Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

13.04.2021

Студенти фармфакультету ІФНМУ створили першу в Україні фахову громадську організацію

Нову громадську організацію, яка називається Українська фармацевтична студентська асоціація (УФСА), створили студенти фармацевтичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

За словами засновниці і голови УФСА, студентки четвертого курсу Катерини Хмілевської, така організація є першою в Україні і зараз набирає учасників у свою команду. Це громадська організація, яка представляє інтереси студентів-фармацевтів, надає їм можливість додаткового професійного фармацевтичного та особистісного розвитку.

Долучившись до асоціації, студенти матимуть можливість навчатись та комунікувати із найкращими фахівцями фармацевтичної сфери, представниками відомих компаній та підприємств, обмінюватись досвідом та поглядами зі студентами з інших міст, спробувати власні сили в організації проєктів та роботі в команді.

Наразі працювати в асоціації вже зголосилися студенти другого, третього та четвертого курсів. Команда працює над тим, щоб УФСА стала членом Європейської фармацевтичної студентської асоціації.