Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

01.06.2021

Танцювальний флешмоб: вихід у фінал

Працівники КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» долучилися до всесвітнього флешмобу «JerusalemaDanceCallennge», приуроченого Дню екстреної медичної допомоги. Це танцювальна акція на пісню «Jerusalema» південноафриканського виконавця і продюсера Master KG, яка стала масовою в цілому світі у минулому і цьому році. Її мета – показати солідарність з тими, хто мав труднощі через пандемію коронавірусу.

У ролику, в якому знялися медики прикарпатської екстреної допомоги, є офісні працівники, представники колцентру і парамедики. Вони виконали масштабний танець на березі міського озера. Також показали, як рятують людей.

Такий флешмоб проводився в різних містах України і у фінал вийшло 6 команд: Івано-Франківська, Вінниці, Волині, Харкова, Києва, Черкас.

Голосування за переможців фіналу проходило у соцмережах протягом доби з 31 травня по 1 червня. Перемогу здобули харків'яни, на другому місці представники Черкаської області, на третьому кияни.

Ми вболівали за команду Івано-Франківська. Її вихід у фінал є теж вагомим здобутком.