Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

10.06.2021

Серед переможців фотоконкурсу «Пульс сучасності» – студентка ІФМФК

Студентка II курсу 3 групи спеціалізації «Сестринська справа» Івано-Франківського медичного фахового коледжу Ольга Петращук здобула ІІІ місце на фотоконкурсі-виставці авторських фотографій, який щорічно організовує Науково-методичний центр ВФПО, студентське самоврядування закладів вищої та фахової передвищої освіти України.

Головна мета такого конкурсу – виявлення, підтримка творчих здібностей та ініціатив студентської молоді, пошук оригінальних підходів у галузі фотомистецтва. Тема цьогорічного фотоконкурсу – «Пульс сучасності».

З лютого по квітень у закладах освіти проводився перший тур конкурсу, а на другий етап надійшло 147 фотоматеріалів із 70 закладів вищої та фахової передвищої освіти. Усі світлини були розміщені на сторінці установи у мережі Фейсбук для перегляду та голосування уподобайками. Оргкомітет взяв до уваги не тільки результати онлайн-голосування, а й відповідність конкурсних робіт цьогорічній тематиці, художню майстерність, оригінальність авторської думки, новаторство, технічну та композиційну досконалість, якість та естетичність, технологічну майстерність.

Ольга Петращук подала на конкурс цикл фотографій «Краса довкілля». Її роботи креативні, оригінальні, цікаві, присвячені природі рідного краю. Шляхом таємного голосування вона отримала третє місце.

Вітаємо прикарпатську студентку з такою перемогою!