Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

13.06.2021

Презентація книжки про колишнього директора Коломийського медколеджу

В Народному домі Коломиї відбулася презентація книги «Горіти і запалювати інших» - біографічної розповіді про Ігоря Федика (1940-2017), відомого педагога, директора Коломийського медичного коледжу імені Івана Франка, лікаря, просвітнього діяча. Разом родиною відомого коломиянина, його колегами, просвітянами, коломийською інтелігенцією спільно вшанували пам'ять та пригадали найяскравіші пам'ятні моменти, пов'язані з Ігорем Федиком.

Ініціатива виходу в світ книжки належить голові Коломийського міськрайонного товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка Василю Глаголюку після встановлення меморіальної таблиці на вшанування пам’яті Ігоря Федика ( 4 жовтня 2018 р.). Видано її за підтримки меценатів, яким дорога пам'ять про Ігоря Федика. Редагували та упорядкували матеріали Микола Васильчук і Олександра Філіковська.

Видання містить спогади рідних і близьких, колег та учнів Ігоря Федика. Доповнене публікаціями ЗМІ про відомого коломиянина, його родину, його внесок у розвиток медичної галузі міста.