Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

17.06.2021

Відзначення Дня медичного працівника в міському клінічному перинатальному центрі

В КНП «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради» урочисто привітали медиків з професійним святом. В актовій залі закладу лунало багато слів подяки персоналу за їхню нелегку працю.

Директор лікувального закладу Сергій Стефанко подякував усьому колективу, який працює як єдиний злагоджений механізм, і зазначив, що основне – не техніка, приміщення чи обладнання, а люди, які лікують не лише своїм професіоналізмом, але й добрим словом.

Профспілкова організація МКПЦ презентувала дві відеороботи, головними героями яких стали самі медики центру.

Привітати медичних працівників МКПЦ прийшли і їхні колеги. Головний лікар міської клінічної лікарні №1 Тарас Василик висловив слова вдячності медикам за роботу в надскладних умовах, коли корпус закладу з персоналом перепрофілювали на ковідний. Побажала працівникам міського перинатального центру здоров’я, злагоди, родинного затишку голова Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я України Наталія Бирчак. Передав слова вдячності головний лікар центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк.

Найкращих працівників, які проявили себе у 2020-2021 рр., відзначили грамотами і подяками.

А гарний настрій усім створили музиканти гурту «Савка-бенд» Андрій та Данило Савки.

* * *

Напередодні професійного свята в міському клінічному перинатальному центрі відкрили два нові кабінети: кабінет ультразвукової діагностики та кабінет патології шийки матки. В обох приміщеннях проведено капітальний ремонт.

Для кабінету УЗД закупили новенький апарат ультразвукової діагностики експертного класу Canon Aplio α, 2021 року випуску, виробництва Японія.

У відкритті та освяченні кабінетів взяли участь міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, керівник міського управління охорони здоров’я Марія Бойко.

* * *

Оригінально колектив КНП «Міський клінічний перинатальний центр» Івано-Франківської міської ради» привітав всіх медичних працівників з професійним святом.

За ідеєю голови профспілкової організації МКПЦ Світлани Вінтонюк створили відеоролик, в якому намагалися показати робочі моменти колективу в різних відділах в одній паралелі часу, стан і емоції. Хореографія і монтаж – студія «Solo wey» dc Анна Бартошевська і Сніжана Федорків. Використана пісня «Вище неба» «Океану Ельзи». Відеоролик створено за фінансової підтримки Ярослава Гуменюка і громадської організації «Разом ІФ».

 

Переглянути відеовітання можна за посиланням https://www.facebook.com/svitlana.vintonjuk/videos/2822707201315837