Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

18.06.2021

Прикарпаття відзначає День медичного працівника

Напередодні Дня медичного працівника, який щорічно відзначають у третю неділю червня, урочистості відбулися в обласній держадміністрації. Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук та голова обласної ради Олександр Сич привітали медиків Прикарпаття, а також вручили медичним працівникам відзнаки, грамоти та нагороди.

Особливі слова вдячності висловлені за роботу медиків в умовах пандемії COVID-19, адже медичні працівники першими стали на боротьбу із небезпечною недугою, рятували прикарпатців від коронавірусу часто ціною власного здоров’я.

* * *

З нагоди Дня медичного працівника влада Івано-Франківська привітала медиків з професійним святом. Урочистості проходили в Палаці Потоцьких.

Звучали вітання від міського голови, обласного департаменту охорони здоров’я, міського управління охорони здоров'я,обласної профспілки працівників охорони здоров’я. Адже професійне свято – це день, коли ті, хто віддають свої знання, зусилля, роки праці, а нерідко і здоров’я, заслужено отримують слова вдячності, вияв уваги від пацієнтів та нагороди від влади.

Вітання доповнили концертні номери.

* * *

Урочистості нагоди Дня медичного працівника проходили і в лікувальних закладах області.