Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

27.07.2021

На Прикарпатті відкриють додаткові центри щеплення від COVID-19

На Прикарпатті діють шість центрів масової вакцинації населення від COVID-19: в Івано-Франківську, Коломиї, Калуші, Надвірні, Косові, Верховині. Центри працюють як у будні, так і у вихідні, з 10:00 до 16:00.

Один з центрів розгорнуто в мікрорайоні Пасічна на базі спорткомплексу Івано-Франківського національного медичного університету. В суботу його відвідали голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук та директор департаменту охорони здоров'я Ігор Дмитренко.

Здійснюється щоденний моніторинг за кількістю провакцинованих осіб. Для вакцинації доступні американська вакцина Moderna та китайська CoronaVac.

Як повідомив, головний санітарний лікар Івано-Франківської області Руслан Савчук, відпрацьована можливість відкриття додаткових центрів та пунктів щеплення. Зокрема, в Івано-Франківську нові пункти будуть у коледжі фізичного виховання по вулиці Мазепи (щодня) та в торговому центрі «Епіцентр» по вулиці Івасюка (субота, неділя). Це дасть можливість імунізувати більшу кількість прикарпатців.