Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

  Дайджест

  Приймальня голови молодіжної ради

Детальніше

13.10.2021

Конкурс дитячих малюнків до Дня захисника України

Профспілковий комітет КНП «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради» провів конкурс до Свята Покрови і Дня захисників і захисниць України (не випадково ці свята, а також День українського козацтва співпадають).

У рамках акції дітки працівників перинатального центру підготували тематичні малюнки і листівочки з побажаннями нашим захисникам, а також зроблені своїми руками обереги. Віталося, якщо до цього доєднаються і працівники лікувального закладу.

На сторінці профспілкового комітету МКПЦ у Фейсбуці можна побачити всі роботи, які надійшли на конкурс (це варто подивитись – наголошують організатори).

Після голосування журі на діток чекають сюрпризи. А батькам, бабусям, дідусям висловлено вдячність за патріотичне виховання і допомогу дітям.

Кращі роботи будуть представлені на обласному конкурсі. Міський перинатальний центр є однією з шести установ, які беруть участь в обласному конкурсі.

А ще було оголошено таку акцію: збір книг, виключно українською мовою (гарна поезія, добра проза,історичні твори – віталося все, крім детективів), щоб відправити цю літературу на Схід.